NY DESIGN!

Min vän Anna har designat min nya blogg design, hon är jätte duktig! Det blev skitsnyggt :D

Om ni går in på hennes blogg och tittar på länkarna till andras bloggar har hon stjärnor vid dom bloggar hon har designat :)

Om ni har tur har hon tid att fixa era med ;)

TACK igen Anna :)

Onödig fakta.

Dagens onödiga fakta. Har inga källor men. kul ändå.

  • I USA är det enligt lag förbjudet att för skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.
  • Åsnor dödar årligen fler människor än flygkrascher.
  • På ett tangentbord fins det mer baciller, än på en toalettring.
  • En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt
  • Världens mest kända ord är okej. Världens näst mest kända ord är coca-cola.
  • De flesta "mottagaren betalar" samtalen sker på fars dag.

Idol

Har ni någon favorit? Min är nog Eddie faktiskt. Haha.
Älskar när han tolkar MJ's "they dont care about us"


Dagens outfit.

Så här såg jag ut idag , hemma när jag slappade :P

Klänning från HM. Strumpor från Indiska. Stövlar från Esprit. Bälte från Gina Tricot.
Ursäktar för att bilden är såå suddig. Har problem med kameran...


Håret lockade jag med plattång.






I mina högtalare just nu....

......Cemetires of London - Coldplay
http://open.spotify.com/track/28yVEXc86uIYXMZdFhjJBP

Min favorit låt från det bandet.

HAHA

Den här bilden muntrade upp mig i mitt patetiska försök till att plugga. Hittade den på Kenzas blogg.
Haha

 










Lord of The Rings - maraton :)

I onsdags var det Lord of the ring maraton hemma hos mig här. Alltså, jag och fyra kära vänner satt i mitt vardags rum och svulla i godis och läsk och tittade på de extend versions av filmerna. De är mellan 3-4 timmar långa. '
Det tog tid kan man säga. Sista filmen var min koncentration inte på topp, så det blev en hel del prat om annat. Men det var väldigt kul. Som Anna skrev på sin blogg, http://sangster.blogg.se , så får vi ta och göra något liknande igen. Vi kanske får ta och se på allt extra material?

När vi hade sett klart på filmerna stannade Anna och Elin kvar till typ 3, vi pratade om allt möjligt. Jag somnade typ 4. Man kan säga att jag var trött på torsdagen. haha.

Men somsagt, bara att göra igen!

Min favorit pojk i filmerna är , självklart, Leoglas! Mums.



Filmerna är mina favoriter filmer genom tiderna. De är fantastiska. De är vackra och spännande. Allt är helt enkelt bra med dom. Det är fascinerande att det är en helt annan värld som Tolkien har skapat.

Weta Workshop på Nya Zealand var dom som gjorde tillexempel alla vapen, smycken osv. När jag tittar på extra materialet som är filmat från deras workshop blir jag så avundsjuk. Det är mitt drömjobb.!



Sen blir man ju kär i Billy Boyd och hans dialekt. Skotska. Det är fint det.
När han sjunger i filmen






Tokio Hotel

För två årsedan var mitt absoluta favoritband, Tokio Hotel. Jag var helt galen i dom. Om ni tittar längre bak kan ni se att jag gick in för det, hade så kallad emo-stil och allt. Ja. Tiderna förändras, jag gick och blev mode-intresserad och har lämnat allt det där bakom mig, både det bra och dåliga. Men 4 Mars blir det att återvända till den förflutna. I morse fick jag och en kompis biljetter till deras konsert i Globen den 4 mars.
Jag är inte alls lika galen i dom. Jag tycker dom inte längre fantasiska. Men de var mitt favoritband.
Hade det varit 2 årsedan hade jag gråtit av lycka, jag hade hoppat upp och ner. Nu har jag blandade känslor. Ledsen att jag inte fick se dom när jag var som mest besatt. Glad att jag får töntig fan-girl igen.

Har fortfarande svårt att säga att jag tyckte om dom till andra som jag inte känner. Just för man fick sådan skit för det. Det var, eller är, inte accepterat av många att man tycker om dom. Har många jobbiga minnen och känslor. Men det ska bli kul att se dom. För gamla tider skull. Det var ju inte bara skit att vara en dryg liten emo-unge som sprang runt och var th-besatt med sina små kompisar. Det var jäkligt kul många gånger.

Vi sitter på sektion A-7. Bra platser. På Toms sida.. Är fortfarande svag för den där killen.





 


Söndag

Godmorgon gott folk! Ni har väl kommit ihåg att ställt om klockan?
Idag är det söndag, vilodagen. Det betyder shopping med mor :P Nej, jag ska bara fönstershoppa. Måste ju börja spara till julklappar. Sen blir det söndagsmiddag hos mormor. God mat alltså.

Idag ska jag gå in på scorett och dregla över de här tjusiga skorna. Om det är någon som har 1200 kr och är väldigt genrösa så ;)



Dagens låttips : Man Must Dance - Johnossi

Spotify http://open.spotify.com/track/7FxmsmphMyy09gdqGHeqFC
Youtube



Sugarplum Fairy

Ett av mina favoritband är , som överskriften säger, det svenska bandet Sugarplum Fairy.
Deras musik är väldigt bra. Klassisk rock med lite roliga utsvängningar.
Passar mig perfekt. Har sett dom live ett antal gånger, på peace and love. Men det var i somras som jag verkligen började tycka om dom. Bandet består av killarna: Carl Norén ,Victor Norén, Kristian Gidlund,David Hebert och
Jonas Karlsson. De är från
Borlänge.

En bild från i somras som jag tog själv. Har en förstoring på den bilden som ska komma upp på väggen snart.

Alla pojkarna är riktigt fina , men Viktor är nog den tjusigaste alltså. Fast enligt mina kompisar är hans äldre bror Calle snyggast.  Ja, vi ytliga tonårstjejer alltså.

Victor Norén




En video jag hittade på youtube, det är från Peace and Love i år. De spelar en av mina favorit låtar. The Escapologist.







Lördag

Idag har jag gjort absolut ingenting.........Men det var helt okej ändå. Det är ju looov :)
Har lite planer för veckan. Tisdag, fika med vännerna. Onsdag blir det Sagan om Ringen maraton med vännerna som orkar titta på film 9 timmar i sträck. Shopping med Annis någon gång också.
Sen de andra dagerna är öppna för  andra saker. Som plugg, tyvärr. Vi har en massa saker att göra tills veckan efter lovet...

Över till roligare saker. Igår i fredagens klick så stod det om en Twilight novell-tävling. Då man kan vinna en resa till NY där man får gå på något slags event där man har chans att träffa skådisarna. Jag ska skicka in ett bidrag, har ett färdigt.Tänk om man skulle vinna alltså, det vore väl inte så fel att träffa på den här pojken där. Eller?

Taylor Lautner








Hejhej :)

Höstlov höstlov tralalalaa! Nu är det höstlov. Väldigt skönt! Efterlängtat till tusen. Fast det är lite väl kallt nu, men det är bara att vänja sig. Det kommer bli kallare...



Jag firade lovet med lite shopping men kompisen Anna. Fast det tog ett tag innan vi kom iväg från skolan.. hehe.....Anna hade inte gjort klar en uppgift på svenskan, vilket jag hade så. Så under tiden jag väntade roade jag mig med att skrämma mina vänner lite. Jag och Antonia hade en intensiv diskussion om ett tv-spel som vi båda spelat /spelar. Kingdom Heart. Kortfattat handlar det om att man är en Anime- kille som heter Sora som letar efter sin vän Kairi tillsammans med Långben och Kalle Anka. Man springer runt i olika Disney världar och man kämpar mot de hjärtlösa som försöker ta över världarna. Man slåss med en jättenyckel, samtidigt som man samlar in de 99 dalmatinerna. HAHA. Helt sant. Jag har avslöjat mig, jag är en nörd.

När vi väl kom dit fikade vi på Wayne's och dreglade över alla snygga skor på Scorett. Hittade ett par skitsnygga skor, tyvärr har jag inte pengar till dom.


Det blev det här iallafall!


Skor, Din sko 440 kr





Sko armband? Scorett 149kr för två st





Jeans , Gina 299kr

De är dock lite mörkare i verkligen.

 

 

Skorna jag vill ha från Scorett.

 

bild från www.scorett.com

 

 

 

 

Sora xD


Robin B

Var på kupolen idag med Annis. Vi såg Robin Bengtsson, han uppträdde och signerade. Han var faktiskt ganska bra. Han hade en låt som inte var allt för poppig. Så helt klart godkänt.






Har nu bestämt mig för min outfit för hagafesten nästa vecka. Hoppas det blir rockigt nog, och inte för prostituerad varning. ;) Bild kommer sen..



Höstshopping!




Hej alla frysna människor. Nu har hösten kommit, och den medföljande kylan. Egentligen har jag inget emot det, för, jag älskar höstkläder helt enkelt. Ett exempel på en typisk höstoutfit á Johanna.  Dessutom är alla löven så vackra i alla varma nyanser, love it!






  
Skinnjackan jag har på mig köpte jag på tradera, dock ska jag kanske sälja den. Då den är lite för stor för mig över axlarna .Har en köpare pågång iallafall, får besked idag om.
Men jag blir iallafall inte utan för igår gjorde jag ett jätte mega fynd!
På HM hade de 10 % för alla medlemmar på ett plagg, sedan hade dom 20% på alla jackor plus a
tt jag hade en 100kr rabattcheck. 499kr reducerades till ca 260 kr . Slänger in en bild






Igår köpte jag även en thomas sabo berlock, 30% tror jag det var.









Förra helgen var jag och i stockholm. Vi gick på tictanic-utställningen på djurgården. Det var jättekul verkligen. Okej, mer gripande än kul. Men jag rekomenderar den verkligen.
Så klart blev det shopping även där.

T-shirt från Monki


Skinnstövlar från Esprit.




- Nu ska jag gå och göra nått effektivt. Typ duscha eller lite läxor. Börjar nämligen halv två. Fast jag ska visserligen dit och göra lite samuppgifter med en kompis först. So long


RSS 2.0