Hihihihi

Är hemma sjuk.. Så jag har tråkigt.

Här kommer exempel på vad jag gör då.. Morphar bilder

Mitt och Taylor Lautners framtida barn :



gå in på här


Måndag

HAHAHAHAHAHAHA

Mina älskade vänner lyckades i dag med att få skolan utrymd haha. Efter jag hade gått hem och vissa var kvar i min klass och stannande kvar och pluggade så bestämde de sig för att poppa popcorn. Ja vi har minikök lite här och var på våra olika avdelningar, vår skola är uppdelade i olika delar beroende på vilken linje man gå. De lyckades bränna dem och få igång brandlarmet! HAHAHA så brandkåren kom och allt.

Gud vad jag älskar dom


Nu försöker jag plugga lite. Är totallt fast i New Moon så det är svårt. Men jag måste.

Sen ikväll ska min familj titta På sjätte Harry Potter filmen som låg i brevlådan idag. Perfekt.

Söndag- New Moon

Hejhej

Igår såg jag New Moon! En helt underbar film, måste säga att den var bättre än Twilight. Den var bra filmad, manuset höll sig mycket till boken. Bra soundrtack osv. Skådespelarna hade förbättrat sig också känndes det som.

Den fick ju bara två plus av någon bitter filmrecensent som skrev att den var pubertal osv. Men snälla. Det är en tonårs film, med huvudpersoner som är i tonåren, kan du bli annat än pubertal. Varför inte låta en tonåring recensera tonårsfilmer, det är ju sådana som ser på filmerna. Eller om en film bara kan gillas av tonåringar, är det en dålig film då eller? Suck.

Den var bra iallfall, den hade ett riktigt cliff-hanger slut, eller ja, om man redan läst boken vet man att den slutar så, men det är nog en hel del som inte gjort. Ungefär som tjejgänget på raden framför som lät väldigt förvånande på slutet....

Jag har alltid sagt att jag tillhör "Team Edward", om vi ska prata om töntiga fangirl saker, men efter den här filmen blev jag nog konventerad till Jacobs lag.. Kanske. I filmen så förstår man mer hans smärta och kan mer relatera till honom än i boken, då han är lite irriterande. Då förstör han bara det perfekta. Plus att sista boken när man får läsa ur han Pov ( point of view) är han irriterande på grun av han tankar. Men man börjar förstå att bara är mänsklig( haha typ iallafall)


Rekomenderas att ses i vilket fall som helst! Plus om, ni är straigta tjejer eller homosexuella killar ( plus bisexuella förstås), så gillar ni nog den här filmen, halvnakna killar hela tiden!







Onsdag- TRÖÖTT

Hej.. förlåt för jag blivit så väderlös på att uppdatera.......

Men innan jullovet ska jag göra:

Samhällsuppsats
Psykologiuppsats
Naturvetenskapsredovsining
Idrottsteoriprov
Kinesiskaprov
Mattteprov
Svenskarbte- klassiker

HJÄLP

Lördag med Jimmy Choo hysteri!

ojoj.. Vilken stress.

Jag hade klockan på halv tio, 5 i loggar jag in på datorn. Går in på H&Ms onlineshop, har siktat in mig på ett armband. Jag hamnar i en dum kö! Blir väldigt irriterad och tjurar i cirka en timme. Sedan, händer det omöjliga. Jag kommer in. Sedan jag gör ett dumt misstag. Jag kan inte bestämma mig... Jag bestämmer mig tillslut, lägger det i kundvagnen och ska köpa det. Men när jag ska slå in mina kunduppgifter inser jag att jag inte kommer ihåg min dumma kundkod! Jag är dum nog att inte fylla i mina uppgifter utan ber mamma logga in på den andra lir datorn och kolla sin mail för att jag skickar efter en ny kod.............. Sen när vi gjort det och fyllt i allt, till och med bankoden och allt... Har det tagit sluuuuuut!!!!

Blir jätteledsen, men jag ska ha något helt enkelt. Så det blev ett annat armband. Som inte kanske är lika speciellt, men ändå fint , kommer leva på att det är ett Jimmy Choo desginat ett iallafall :)
Dessutom det jag egentligen ville ha skulle bli förstort för mina handleder, har ganska smala och det var 19 cm i omkrets, jag har ca 17cm så. Det hade inte varit snygg om det hängde ner på händerna.

Köpte mitt för ca. 10 minuter sen, nu är det slutsålt!




Hahaa


Från TJUVLYSSNAT

Pendeltåg mot Märsta, Stockholm

Tre tjejer ~17 sitter och diskuterar den enas nya pojkvän.
Tjej 1: Men är ni tillsammans nu!? Varför har du inte sagt något? Jag har inte sett någon ändrad status på Facebook!
Tjej 2: Nej, måste man ändra direkt eller?
Tjej 1: Ja, klart man måste. Du är inte ihop på riktigt förrän du ändrat status.
Tjej 3: Jag känner en tjej som var ihop med sin kille i nästan tre månader innan hon ändrade. Båda två stod liksom som singel!
Tjej 1: Men shit… är de fortfarande tillsammans då?
Tjej 3: Ja, jag tror det.
Tjej 1: Va!? Det är ju helt sjukt! Det kommer ta slut när som helst.


Fredag!

Äntligen fredag tralalalala. Underbart skönt eller vad?! ikväll ska jag lata mig och inte göra nått :)
Det var en relativt seg dag i skolan idag. Men helt okej. Vi har alltid långa raster på fredagar så der blir mycket kortspel, och andra spel ;). Vi fick tillbaka ett naturvetenskapsprov och avslutade våra engelska uppsatser. Naturvetenskapen hade gått bra iallafall, men engelskan gick sådär...

Imorgon ska jag på bio, på "2012" . Ska bli kul, hoppas den är bra :)

Dessutom glöm inte att Jimmy Choo for H&M släpps i morgon! även om ni, som jag, inte bor i en av storstäderna går det att handla online!

Torsdag

Hej alla där ute.

Idag har det varit en tråkig skoldag.. Fast på morgonen var alla tvåor och såg på Slumdog Millionaire. Det var kul. Hade sett den innan men det är en riktigt bra film. Bra manus, bra filmat och dessutom bra soundtrack! Rekomenderas att ses! Fast jag föreslår att ni läser boken också. Den är en aning bättre. Fast man ska nog se det som två skilda saker för det är helt olika.

Låt som jag gillar ur soundtracket

Spotify

Youtube





Jag var på gymmet idag också, tränade i typ en timme. Är ganska trött nu alltså... Ska äta nu, bye






Tisdag

Hej!

Förlåt för dåliga uppdateringar... Har inte haft så mycket att säga.

Idag var jag med några kompisar, vi tittade på Johan Glans dvd och spelade kort medan vi lyssnade på julmusik haha. Det var trevligt.
Imorgon ska vi handla julklappar.

På lördag ska jag på bio med annan kompis, vi ska se 2012 :) Hoppas den är bra

Vet inte om jag har något mer att säga egentligen..

Ni kan få en bra låt att lyssna på iallafall...

Spotify:

Running up that hill - Placebo


Youtube








Collage :P

Haha , hittade en fin bild som jag hade som bakgrund förut... Tycker om snygga killar ;P 
Fast det är iallafall 3 flickor med.


NEJ! 5 fucking år



"I vår startar en fem år lång utställning kring Harry Potter i USA. Den ska sedan turnera över världen.

Utställningen, som är den första om J K Rowlings böcker, omfattar 920 kvadratmeters utställningsyta och innehåller bland annat kostymer och rekvisita från filminspelningarna. Det kommer även att byggas upp scener från Hogwarths.

Utställningen invigs på Chicago Museum of Science and Industry, där den pågår från 30 april till 7 november. Därefter ska den turnera i ytterligare drygt fyra och ett halvt år till nio städer: tre i USA, och sex stycken i Europa och Asien."

http://www.svb.se/notiser/harry-potter-utst%C3%A4llning-i-usa


SKIT!

Harry Potter uställning i Boston!

Jag är världens Harry Potter nörd, kan i stortsett allt om Harry Potter världen, men det tar vi en annan gång.

However,I Boston pågår det just nu en Harry Potter uställning med tonvis med rekvistia från filmerna! Det ska tunera världen runt. Kommer det till norden, räkna med att jag ska dit! Inte en chans att jag skulle missa det!

Gå in på hemsidan och titta på bilder!!.Här

Här har ni ett smakprov, en video med Matt Lewis ( Neville) på utställningen.

 



Plus att de bygger en Harry Potter värld i Orlando i Florida, i USA, som ser helt underbar ut!!
De öppnar våren 2010.

Ser också himlans coolt ut. Tyvärr är det långt bort. Någon gång ska jag skriva ett långt inlägg om min kärlek till Harry Potter. Jag skulle kunna skriva en 10 sidors uppsats om det alltså.

Kika på videon!






Lördag

Det blir ännu en lugn hemmakväll för mig:)

Idag har jag tränat och shoppat presenter med mammma.Min kusin fyllde år idag, så vi ska på kalas imorgon.
Tränande i typ 40min. Det blev lite stressigt för jag skulle möta några vänner på stan och köpa biljetter till New Moon
Så det blev en snabbträning, hann med mitt program. Men jag hann inte med någon längre kondition.
Det blev att springa ut och hoppa på bussen till stan. Jag fick panik på bussen då jag lyckades tappa mitt busskort mellan säterna, det fastnade. Fick kämpa i panik med att få tag på det. Tack och lov lyckades jag få loss det innan bussen stannade på stan. Sen mötte upp med vännerna och gick till bion
:) De hade fina bioaffischer där alltså. Jacob, mums.
Sen tog vi en fika på det urmysiga Peace and Love cafét. Det är så fin inredning och de har nästan bara ekologiskt fika, plus att de spelar bra musik.
Sen tog jag bussen hem, kom hem för några minuter sen.

Det var min lördag det. Tror jag ska göra lite franskaläxa... Haha  villket fartfyllt liv man har, festdrottning nummer ett!

Ha det bra!

Fredag

Är omänskligt trött idag. Har inte fungerat på hela dagen. Dagen började skit. Det började med att jag vaknade helt outvilad, snozade många gånger innan jag fick benen över sängkanten. Sedan vid frukosten puttatde jag till min kaffekopp över så jag fick kaffe över hela mig... Min fina vita adidas jacka var inte vit längre- bara att byta kläder.
Bussen var till och med 13min sen. Jag och Rebecca kom precis när vi började, till den lektionen vi hade naturkunskapsprov på , som gick sådär.

Nej usch. Nu ska jag bara ta det lugnt och äta gott.

Imorgon ska jag försöka gymma och plugga lite.

Sweet Dreams - Beyoncé

http://open.spotify.com/track/1FKxKGONukVFXWVJxAKmlz

EMA!

Ikväll smäller det! Alla musik fans som jag kommer nog sitta framör tv:n i kväll och titta på alla musikkändisar vinna priser och göra framträdanden på European Music Awards i kväll som sänds från Berlin i år.
Har tittat på det två år,så det blir tredje gången nu.Föredrar det framför VMA- Video Music Awards.
Det är för amerikanskt och segt. Plus att det sänds alltid mitt in natten.  Nu är det europesiskt och avslappnat- och är på en human tid.
21.00 på MTV ikväll alltså. Min snälla pappa har köpt naturgodis till mig , så ikväll blir det mums framför tvn. Alltid kul att ha något att smaska på när det är något speciellt att titta på.

Men nu ska jag försöka plugga igen. Har prov imorgon. Blä.

Ha det bra!

Gym

Har varit och gymmat :) Första gången jag gymmade där. Det var kul. Innan man köpte kort måste man gå på en provträning, så man får ett program man ska följa. Det var jättebra att ha med sig, jag har ett lagomt svettigt program. Fast jag glömde att strecha så jag borde kanske göra det nu. :P

Måste dessutom plugga också.

Ser fram emot EMA imorgon!!

Godnatt


Onsdag

Hejhej

Är trött och måste plugga naturkunskap. Ska gymma idag också.
Jobbigt,jobbigt.
Fick tillbaka två prov idag. VG på båda ,är lite besviken över psykologin dock. Kunde gjort bättre. Sedan kom jag på att jag sumpade mitt mvg på samhällskunskapen igår. Ingen bra dag riktigt.

Men Annis ringde nyss, hon har nu bokat biljetter till oss till New Moon på lördagen 21/11. Så det är kul :)
Vi ska gå och köpa dom på den långa håltimmen på fredag. Tyvärr var det fullt till premiären på fredagen. Men vi överlever nog. Kanske iallafall. Förhoppningsvis.Inte.Men. Ja. Vi ville inte betala 80kr för att sitta på andra raden.Det går bara inte.

När ska allt pluggande ta slut egentligen. Det bara fortsätter och försätter. Bara tanken att vi måste plugga vidare på universitet ger mig rysningar.

Nu måste jag vara effektiv. Hörs











Godnatt!

Nu ska jag sova sova sova zZZzzzZZZzZZzZzZZZZZzzzzzzzzz.............

Bra låt som är med i "Twilight"
Full Moon - The Black Ghosts


http://open.spotify.com/track/3bRkSWyPishnuwxRs9u1HG

H*A*S*H

I år blir det ingen kalander i danska DR2. Ni kan ju läsa varför haha.

"Köpenhamn. Det blir ingen tv-julkalender i danska DR2. Uppenbarligen gillade inte ledningen det redan inspelade programmet H*A*S*H.

— Vi har sett två färdiga avsnitt. Vi tror att folk förväntar sig att DR2:s julkalender ska vara rolig. Det var den inte, konstaterar DR2-chefen Arne Notkin.

Kalenderns producenter tyckte annars att det var en strålande idé att skapa en julkalender, inspirerad av den amerikanska tv-serien M*A*S*H, med animerade dockor som handlade om danska soldater som stationerats i landet Problemistan, där mycket tid går åt till att röka hasch, skriver danska nyhetsbyrån Ritzau."/

http://hd.se/skane/2009/09/17/ingen-julkalender-i-danska-dr2/

 

Det hade läckt några avsnitt på youtube men har tyvärr tagits bort haha


Den nya sko-trenden? NEJ TACK

På den senaste tiden har det dykt upp väldigt många stövletter med lite extremt utseende.
Jag älskar skinn, nitar spännen och höga klackar. Men de där fungerar bara inte för mig när de gör dom på det här sättet? Jag vet inte om det är jag som är tråkig. Eller om jag inte har någon smak. Eller om jag bara inte är fashionista helt ut i fingerspetsarna. Men de är bara inte snygga.




Bildkälla  Din Sko

"Thriller"

Jag fick "thriller" av mor idag :) hon köpte den med aftonbladet :)
Jag tycker MJ har gjort bra musik och tycker om många låtar. Men jag har inga personliga åsikter om allt som sägs och sagts om honom. Han var en bra musiker helt enkelt.


Shopping

Var och shoppade idag med mina vänner Anna och Antonia.
Jag och Annis började vår shoppingeftermiddag med en fika på waynes medan vi väntade på Antonia. Jag spanande in ett par fina killar som jag såg till att vi satt oss nära. Annis blev sur för hon satt med ryggen till.
Jadu, fina killar får jag inte nog av. haha.

Köpte en mössa på Indiska. En vit stickad 99kr. Köpte också en svart tajt trikå kjol från H&M. Kostade bara 49kr!

 





Såg annan lite dyrare kjol på H&M som jag blev sugen på, en svart kroppsnära i satin,men jag måste spara till julklappar så. That's life.
På JC såg jag en jättesnygg längre svart kavaj för 499kr! Jättefin.
På Gina hittade jag ett coolt hårband också. Men det var för dyrt för mig också. Ska försöka göra ett eget istället :) Lägger ut bild i fall jag lyckas.

Men. Dagens " VILL HA! blir den här väskan från gina tricot. á 299kr Det osar lite Chanel om den med det kviltade "tyget". Vilka jag anser göra väldigt snygga kläder. De klassiga chanel väskorna, 2.55, är så snygga. Det finns många look-a-likes ute i affäerna. Men än har jag inte hittat den perfekta.

Gina Tricot 299kr
Bildkälla



Chanel 2.55
över 10000kr




en mindre look-a-like från gina tricot 149kr
Bildkälla








I mina högtalare...

.........http://open.spotify.com/track/3T1Qz5qS0Ol97colAtaf8s

Tisdag

Hej!

Är trött idag alltså. Satt uppe igår till halv tolv och panik-pluggade till samhällskunskaps provet som vi hade idag. Vilket faktiskt gick helt OK. Vi hade prov om sveriges- riksdag. På engelska. För er som inte vet går jag på en engelspråkig samhälls-linje.

Don't drink and drive
var på föreläste på skolan idag. Det var väldigt gripande. Tänk er en knäpptyst stor aula fylld med tvåor.  Vi fick se en obehaglig film. Jag försökte undvika att titta på den, jag hade sam-papper i knät som jag försökte koncentrera mig på. Det gick inte.
När en mamma berättade om hur hennes dotter omkommit i olycka när hon hade satt sig i en bil med en onykter förare brast det. Kunde inte hålla tillbaka tårarna längre. Hemskt till tusen.

Över till trevligare saker.
Skulle egentligen ha haft en redovisning om den utbildningen i Kina på kinesiskan, men vi fick skjuta upp det :)Vilket jag ska sluta med egentligen. Men det var ett undantag den här gången.
Jag läser alltså kinesiska. Fast redovisningen är på svenska. Så långt har vi inte kommit än, har ju bara läst det i två månader.
Vi får lära os att prata, lite tecken och skriva in pinyin.

Från wikipedia:

"Pinyin (拼音 eller pīnyīn; ordagrant "stava ljud") är ett sätt att ange ett standardiserat uttal på flera kinesiska språk med hjälp av det latinska alfabetet samt ett antal diakritiska markeringar som anger tonaccenter."

"Wŏ bù shì ruì diān rèn"

Klura på den ni!


Inte sant

Varför börjar min skrivare krångla när jag måste få ett skolarbeten !!!! Inte sant.


Odisciplinerad

Är det bara jag som har grymt svårt att koncenterara mig när man pluggar? Jag kan verkligen inte sitta och plugga konstant i flera timmar.

Jag fastnar alltid vid andra grejer som är roligare. Allt för att jag ska slippa plugga. Men egentligen, hur jobbigt är det verkligen?  Jag tror man har en inbyggd spärr när det kommer till information man måste lära sig. För tänk hur man mycket ondödiga saker man kommer ihåg. Tillexempel. Varför kommer jag vilket datum Harry Potter är född och inte inte vad centerpartiets ledare heter, som jag måste kunna imorgon?
Antagligen för man memorerar sådant man tycker är roligt. Önskar just nu att det kunde vara tvärtom.



I mina högtalare...

....Happyland -Amanda Jenssen..http://open.spotify.com/track/0TeptA8lBt8N4BrTQTBI3V


pluggg

det är bara en massa in i helvetes mycket plugg nu, har samhällskunskap prov imorgon och kinesiska redovisning. Och naturkunskaps prov på fredag. SUCK... hinner inte blogga så mycket idag. om alls.

Ni får lite fina bilder att titta på :)

Ni ser vem det är va? Mycket fin tjej

 

En fin man :

 






Gossip Girl

Min favorit serie är. Gossip Girl! Den är bra för alla intriger som man inte kan låta bli att tycka är spännande.
De är snygga killar med haha.
Men det bästa av allt. Kläderna! Det är en bra serie om man vill få inspiration!
Min favorit när det gäller kläder är det Serena, hon har mest avslappnad stil
Men visst blir man avundsjuk när man ser på det. De lever lyx liv på manhattan, de får åka limmo till skolan och har råd med chanel-väskor. Ja det är min definition på lycka ;)







Chuck är ju snygg alltså. (han i mitten för er som inte har blivit gg-frälsta ännu)



Nej nu ska jag gå och umgås med familjen


And who am I? that's one secret I'll never tell.
You now u love me.
xoxo Johanna




Kavaj

Kavajer har ju varit trendigt ett bra tag nu. Men har jag inte införskaffat någon än. Jag tycker de är grymt snygga.
Matcha med stövletter och stuprör jeans och du är klar.

Vill hitta en billig snygg kavaj. Denna från La redoute var fin. Och billig. 250 kr. Klicka bilden för att "klicka hem den"


Irriterande..

.. säger bara det.


fs=1&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca">


i mina högtalare.......

.......http://open.spotify.com/track/3ZDu4KZmuijjIENKqT5im5

hårborste

Förra veckan var min mor så snäll så hon köpte hon en hårborste till mig med riktigt svinborsthår. Rekomenaderar den verkligen, på nått sätt får man glansingare hår av det, tror det har med att göra att de är skonsamare mot håret. Min är i från Åhlens - 99 kr.

Finns andra på www.eleven.se som ska vara bra!

Jimmy Choo for HM

Snart så lanseras Jimmy Choos kollektion för H&M.
Ska ni försöka köpa något? Är lite besviken på skorna, alla är snygga. Men jag väntade mig ett par stövletter som jag kunde slå till på.
Men ska försöka köpa ett bälte kanske.

om ni går in på H&M kan ni titta på hans kläder och skor.


Söndag :)

Godmorgon folks.

Idag blir det till att plugga, plugga och plugga en aning mer plugga.. Har samhällskunskapsprov imorgon. Måndagen efter lovet, väldigt bra planerat. Tack så mycket vänliga lärare.

Igår var jag med Anna. Vi tittade på Bridget Jones och pratade om framtidsmål. LONDON HERE WE COME!
Vi vet dock inte hur vi ska ha råd med det men.. På ett eller annat sätt så ska vi dit!


Jag var på 90års kalas igår också. De' ni.


Såg ut då här igår :) Jag hade kvar mitt lockiga hår från dagen innan.







RSS 2.0