Onsdag

Idag bokade vi tågbiljetter till grönan! Vi är 10 personer som ska åka, och fyra som var med och köpte biljetter. Varav 3 hade tillräckligt med pengar att lägga ut för de andra. :P Men det löser sig :) Karin kom hit och betalade mig för ca 2 timmar sen, hon stannde kvar och vi satt och prata, det var trevligt :) vi har samma framtidsplaner, plugga i London efter gymnasiet! Trevligt trevligt.

Imorgon ska jag jobba igen, och på fredag. Sen åker jag till bornholm med Frida! Ska bli kul med lite bad :)
Fridis bad mig ta med mig lite filmer dit, ifall det regnar ;)

Mina favorit filmer , rekomenderar er att se dom :

Sagan om Ringen trilogin
Harry Potter filmerna
Braveheart
Schindler's List
A Knight's Tale
Love Actually
Pirates of Caribbean trilogin
Titanic

Sen gillar jag kostymdraman, äldre romanfilmer och gamla krigsfilmer som:

Stolhet och Fördom
Förnuft och Känsla
En ung Jane Austen
The Duchess
Elisabeth I
King Arthur
Arn
Alexander den Store
Gladiator

Kingdom of Heaven
Troja


Se dom!

Nu ska jag sova, sovgott!

Halsband från cocoo

Två halsband som jag är väldigt sugna på att köpa

från www.cocoo.se




Tisdagkväll - Musiktips

Feltbeats

Tänkte tipsa om en mysig artist. En engelsk kille, egentligen skådespelare men han han har tagit sig in  i musikbranchen också. Han har jättemysiga låtar, akustiskt lite singersong writer. Hans dialekt gör så man smälter, och texterna är underbara och lätta att relatera till. Han heter Tom Felton. och hans artistnamn är Feltbeats... och justja , ni känner nog igen honom som Draco Malfoy ;)



 

Han har släppt ett antal låtar på itunes, rekomenderar er att köpa.
Favoriten är Time well spent

ett medley med flera låtar på youtube
 
 http://www.youtube.com/watch?v=IANd9Ieii1Q
 


 

Tisdag

Hej
Idag gick jag upp halv nio, och sen dess har jag hunnit, tvätta, packa, äta, tränat, duscha och tittat på tv. Ganska bra gjort va?

Jag och my dear friends planerar att åka till Stockholm och gå på grönan om tre veckor och som alltid, och då menar jag alltid, blir det jag som planerar med tågbljetter, hör vilka som ska med osv. Har inte så mycket emot det, jag undrar bara hur det blir så?
Vi kanske hinner med shopping också, och det senaste året har jag ändrat klädstil och blivit ganska modeintresserad, och jag är väldigt förtjust i att shoppa.
Här mina favorit onlineshoppar.

Accessoarer och smycken

http://www.cocoo.se/
http://kyssjohanna.jetshop.se/
http://www.thomassabo.com/en/charmclub/collection.html

Skor

http://vagabond.com/
http://www.bianco.com/
http://www.dinsko.se

Kläder

http://www.forever21.com/
http://www.topshop.com/
http://www.asos.com
http://www.ellos.com

Saker
http://www.bluebox.se/
http://http://www.tradera,se/

Enjoy ;)

Sommaren går mot sitt oönskade slut...

 Sommaren 2009 hitilst

Det började med en skolavslutning, fina vänner och en lunch med thai mat. En sen kväll bland fulla studenter. Ganska kul måste jag säga. Det var iallafall den början vi alla hade väntat på i långa stressiga månader där ens lärare drastiskt minskade i popularitet..

Juni traskade på, snabbt gick det. Juni led mot sitt slut och sommarens härligaste på börjades, peace and love. Finns inget som är så sommar som Peace and Love. Jag och mina älskade vänner sprang runt och lyssnade på musik, chillade och hade kul! En vän hångla upp en kille på Babyshambles. En annan dansade med  trettioåringar på Jerry Williams. Vad gjorde jag? Ja. Jag jag njöt, av att ha mina närmaste brevid mig, musiken och folket.
Bästa konserten: Mando Diao och Sugarplum Fairy
När jag och Iz dansade till Dance with Somebody! Vilken känsla.Inte ens när Iz petade mig i ögat av misstag när hon dansade kunde störa den känslan. Ren kärlek. Innan var jag så spänd och glad att jag gick med på att kindpussa en halv full kille som samlade på pussar.
och på sugarplum, vilken energi och närvaro! I'm in love.

Tyvärr tog också peace and love slut. Dock var det inte slut på det roliga. Jag och Anna ( och mina föräldrar) drog ner till Berlin. Det var galet roligt. Vi såg allt man skulle se, köpte saker och hade mysigt. Sen drog vi ner till Prag. Jag och Anna skrattade och var flummiga i prags gränder. Blev inspanade av killar, som senare visade sig vara potentiella bögar. Sen a trötta kvällar och en delad dubbel säng kunde inte göra något annat än att leda till disskusioner som inte kommer höras av någa öron andra än mina och Annas.
Resans soundtrack : High Heels av Mando Diao. Bästa låten. Jag och Anna sjöng den heela tiden.
Bästa köp: skor, smyckesägg, dior maskara. Allt!
Det var en resa som sent kommer glömmas.

Resan tog ju tyvärr också slut. Juli inledde.
Jag, Frida och Anna tittade på pinsamma tonårs filmer.
Anna reste till Kreta.
Vi var i Stockholm över dagen.
Gänget fikade på Peace & Love cafet.
Vi hängde hemma hos Becci. 
Jag och Emelie födelsedags firades hemma hos Elin i förväg.
Sen fyllde jag år. Firades på Peace and Love Cafet.
I tisdags fick jag jobb. Jobbar nu på min mammas jobb. Ganska trevligt

Sommaren är snart slut. Har en vecka kvar att jobba. Sen inleds Augusti med att åka till Bornholm med Fridis!
Sen ska sommaren avslutas med en dag på grönan med dom bästa som finns, kompisarna. <3 Kommer bli galet kul. Det enda som jag ser framemot med att sommaren tar slut,Annis kommer hem igen. saknar henne och våra sena pratkvällar.

Även om det jag ovanför har skrivit om är helt underbart, blev sommaren inte som  man hade planerat, vädret förstörde mycket av sommarplanerna. Alla sena ljummna sommarkvällar utomhus med kompisarna hände aldrig. Istället isoleras vi inomhus, alla var aldrig hemma samtidigt. Inga sommarflörtar. Den gick snabbare än vad man trodde.
Fast  även om det inte blev som planerat, behöver det ju inte vara dåligt? Det har varit kul, och än är det inte riktigt slut.!


RSS 2.0