Torsdag!

Vilken värme alltså!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helt underbart! Har faktiskt fått lite färg :) Trots att jag typ inte har några färgpigment i kroppen :P

Imorgon blir det shoppning i stockholm , ska dit med klassen, det kommer bli jättekul :)
Tyvärr kan jag inte shoppa loss så mycket som jag skulle vilja, för om vecka åker jag till London, så hehe ..jag klarar mig nog ;)

Byebye

Hej! Söndag

Hejhej! gud var jag är oaktiv här men jaja..


Idag blev jag provsminkad inför balen av min superbegåvade kusin :)
Vi har bal den 3 juni. Längtar som tusan :)
Snart är skolan slut. Det ska bli så sköönt. Med sommar lov. Snart bär det också av till London. Det ska bli riktigt underbart.

Efter det blir det Peace and Love, årets höjdpunkt. Musik festivalernas musik festival. Endast 28 dagar kvar :D

Slänger in en från idag :) Fick leka lite model ^^


image19





God morgon!

Ligger här i sängen och har precis vaknat. Tack vare mobilen kan jag blogga var som helst när som helst. Men shit var det snöade igår. Det var helt sjukt! När vi cyklade hem igår , kl halv 2 bara vräkte det ner. Nu ser det dock bättre ut. Igår köpte jag ett secondhand bälte. För 10 kr. Ganska snyggt. Bild kommer senare. Ska till kupolen snart men Elin. Så jag borde göra mig i ordning. Hejdå!

Lördag!

Nu var det en vecka sedan jag skrev!, sry.
Så vad har hänt sen dess då? Jadu inte särskilt mycket. Vi hade ledigt några dagar. Pluggat. Varit i malung på skinnskolan. Vi fick sy egna skinnväskor :D den blev lite cool :)

Nu skiiiner solen så varmt och sköönt :)

Oh justja min fina Tokio Hotel väska kom i brevlådan i förregår. Tack till min faster Maja :) Den är skitsnygg! Bild kommer senare.

Har bestält en svart tyllkjol från tradera också :) Ska ha den under min vita siden klänning från MQ på avslutingen.
Hoppas bara den passar.

Ja nu har man blivit organsition ledare också. Men det är tyvärr hemligstämplad information, ifall av någon otrolig händelse att fel personer skulle råka snubbla in på min blogg.
Jag kommer avslöja det senare. Men det är inte så spännande som det låter.

Ikväll blir det lördagsmys hemma hos Jennie. :) Vi ska käka hamburgare!


Vi hörs och kanske syns! Er Johanna


Tokio Hotel :D

Glömde föresten skriva att vi fick svar från TH. För ett tag sedan så skicka jag och mina kompisar ett gigantiskt Kryapådig- kort till Bill.Nu fick vi svar , eller ja det är ett autografkort. Men ändå, så coolt :P Vetinte om autograferna är tryckta eller inte- men det spelar ingen roll jag ska rama i kortet ändå :D

Kortet vi skicka :

image17


Autograferna :
image18

Fredag!

Hejhej!

Nu känns det som det  var 100år sedan jag faktiskt skrev någonting, vilket det nog är. :)
Hoppas alla hade en trevlig valborg, själv var jag med Anna och Emelie , vi skulle vara hela gänget men tyvärr kunde inte alla men vi hade kul ändå. Vi titta på film och käka godis i massor, sen gick vi ut och gick runt lite :)

Igår bakade jag med mammsen.Dumlekakor, mums . Efter det var vi på besök hos några kompisar, som har en liten bebis som jag fick hålla i en timme :) Så mysigt. Han är uuuurgullig.

Idag var jag och shoppade med Eve. Köpte ett par nya svarta benvärmare, ett par svarta knästrumpor och ett hårspänne med nitar.
Dessutom härom dagen fick jag en skitsnygg topp av mamma. Tack mammsen :) Nya toppen :) Ignorera posen + minen. Inte den bästa bilden på mig hehe. Toppen kommer från wearitcompany. Min Pnya blondhet syns inte så bra på bilden tyvärr, men jag är blondare. :P

image14


Nya hårspännet, knästrumporna och benvärmarna.
Hårspännet kommer från cubus vilket benvärmarna också gör. Knästrumporna är från Lindex.


image15


Ha en bra kväll! Ses

RSS 2.0