Avatar- Filmen alla pratar om.

Kan ju säga på en gång att jag är såld. Den var underbar, men jag har faktiskt svårt att sätta fingret på varför. Är nog blandningen mellan den vackra naturen, handligen, karaktärerna men framförallt känslorna den väcker hos en.

Jag trodde från början att jag skulle bli besviken och att blandingen mellan riktiga människor och de animerade Na'vi folket skulle bli för konstigt. Men övergångarna gick smärtfritt. Man reagerade inte alls på den saken. Jag hade nog fullt upp med att fascinerad över den i månljuset självlysande Pandora skogen och de vackra blå människorna.
Huvudkaraktären var dessutom lätt att känna för, skådespelaren Sam Worthington gör ett bra jobb som ex marinsoldaten Jake Sully ,som konventeras i sitt tankesätt och trots misstag är en mycket sympatisk människa.

Även om handligen kanske var liite typisk, med det hela människor krigar med rymdvarelserna för de inte vill sammarbeta, så var den känslofylld och rörande. Jag hade nära till tårarna ett flertal gånger och man känner deras smärta och det känns som man verkligen är en del av historien.

James Cameron har ännu en gång lyckas göra en film som det inte kommer slutas prata om på ett bra tag.

Se den. Dessutom ni som har möjlighet att se den i 3D, gör det! Skulle så gärna göra det. Måste bli dubbelt så häftigt.



Gratisbio- bli medlem på en gång!

Har sagt det förut, säger det igen. Bli medlem! Det är kul och väldigt enkelt.
Det är en såkallad poängjakt sida. Där man blir medlem och gör olika saker som man får poäng för, sedan när man har kommit upp i tillräckligt många poäng kan man byta in dom till ett presentkort, till exempel
jag har ett presentkort på 50 kr på Gina Tricot på väg som snart ligger i brevlådan. Men alla som inte är så klädtokiga somm jag kanske tycker om bio mer, eller är intresserad av en annan affär, kan man enkelt välja en biobiljett, eller ett presentkort från en annan affär!

De har många funktioner som ger en poäng som är väldigt enkla att använda ,det enda jag behövde göra var att vara lite aktiv på hemsidan som att logga in , bli vän med andra medlemmar osv.  Man kan värva vänner,
jag värvade en vän som är väldigt aktiv, vilket gav mig mer poöng.
Om man är med i tävlingar så får man poäng -plus att man är med och tävlar om roliga priser!
Tycker man som jag om att shoppa på internet har de en smart funktion som gör att man tillexempel kan gå in på cdon, och många fler sidor, genom Gratisbios hemsida, beställer man då t.ex. en film därifrån får man tillbaka en viss procent av köpesumman i poäng!

Ett väldigt smart koncept fr en hemsida helt enkelt!

Bli medlem här - Det gynnar både dig och mig!

Smink

Tänk vad smink kan göra för ens utseende. Det är helt otroligt vilken skillnad det kan göra. Jag anser dessutom inte att det är att fuska till sig snygghet, utan mer att sträcka ut sig till sin fulla potential.
Själv tycker jag det är jättekul med smink. Kan stå vid spegeln och exprimentera och jag brukar titta på smink videos på youtube.

Har ett exempel på vad smink kan göra för utseendet. Har en Före och efter bild från idag.
I don't like the before picture.... But whata hell.

Före
Blek, ojämn hy..Ser trött ut

Efter
Piggare blick, lite hälsosammare hy. Känns lite snyggare

 

 

Mitt ögonsmink. It's all about the skuggning och suddning

 

 

 

 

 

 

 

Finns en tjej på youtube som läggar ut sminkvideos, hon är jätteduktig, plus att hon har en mysaccent. Hon heter Lauren Luke. Hennes kanal http://www.youtube.com/user/panacea81


Hej hej!

Hopppas ni alla har haft ett bra nyår! Jag firade med mina vänner. Vi hade riktigt trevligt !
Har lov. Börjar på måndag igen. Har inte gjort så mycket hitilst, gått på bio två gånger. Varit med Fridis.  Men det är så skönt att bara slappa!

Så här såg jag ut på nyår för er som undrar. En 20-tals inspirierad look Ingen smickrande bild men jaja.


RSS 2.0