Framtiden

Nu på senaste tiden har det varit jättemycket prat om just det, framtiden. Jag vet om det är pågrund av vi snart börjar tvåan eller om det är en slump. Men med varenda kompis jag har träffat den senaste tiden har det specefika ämnet kommit på tal. Jag kan säga att vi inte blir klokare någon av oss. Ingen vet. Många börjar bli en aning stressade. Jag inräknad. Vi alla pluggar på studieförberdande linjer, ingen har en klar och utträknad framtid. Vi måste istort sätt plugga vidare om vi vill bli något. Det är vi alla medvetna om. Men då kommer det till de små detaljerna. Vad tusan ska man läsa sen så? Var ska man läsa? Ska man göra det på en gång? Inget är kristallklart.
 Är det för vi inte vet, eller för att vi inte släpper fram det. Utan vet vi innerst inne? Har vi alla en hemlig dröm om vad vill bli? Jag kan säga att jag har många drömmar om vad jag kan tänka mig att bli :Författare, filmregissör, make-up artist,FNs- Generalsekreteare, bli stenrik, gifta mig med en rockstjärna ( har många i åtanke) o.s.v
Bara att välja och vraka, fast det finns nog ingen linje där man läser till att bli rockstjärne - fru är eller det kanske finns en linje på den lokala rockhögskolan hm.. Nej seriöst, alla de där drömmarna, vissa ouppnåliga, andra kanske mer realistiska, vilken ska man satsa på? Någon av dom alls?  Frågorna snurrar runt i huvudet. Om det bara kunde bli glasklart, om jag bara kunde få en uppenbarelse. Jag har dock en speciell dröm som jag inte kan släppa. Jag känner känslan, ser min lägenhet. Fantiserar om hur det skulle vara.
Att flytta till LondonJag var där förra sommaren. Jag gick på Londons gator och tog in tusentals intryck varenda sekund. Jag kan inte beskriva känslan i ord, att vara där. Jag vet bara att jag har varit kär i tanken om London , väldigt länge. Det är kanske en grej jag ska satsa på, jag vet inte hur, eller när, eller vad jag ska läsa där, för forsätta plugga ska jag, men dit ska jag. Kommer jag få någon med mig? Jag hoppas det, jag älskar mina vänner och utan en en känt ansikte alls där vet jag inte om jag klarar.  Jag har två år kvar tills gymnasiet är slut. Då får vi se om jag är redo att lämna Dalarna, eller om jag fått en ny dröm. Men just nu, är det London som enda framtid jag ser.


090810, hemma igen

Så nu är man hemma i borlänge igen då! Det har varit en jättemysig vecka på Bornholm, hel mysigt. Har varit soligt och varmt. Visserligen blåsigt men det har gått att bada i det vackra havet. Jag har till och med blivit lite solbränd! Det ska ni veta att det händer inte ofta för mig alltså. Vi besökte gamla borgruiner också, Hammerhus, det fränaste på hela veckan måste jag säga.! Vilken känsla att stå där, bland ruiner. En borg från 1200-talet! När man stod på nedanför på parkeringem och blickade upp mot den stora borgen som var belägen på en kulle , med en oslagbar utsikt mot havet, var en mäktig känsla.
Vi var också till en gammal rundkirke, alltså en rundkyrka. Också grymt. Man fick gå upp flren jättesmal trappa genom en trång gång för att komma upp till övervånigen. Tur att jag tydligen inte har problem med trånga utrymmen. Jag var väl för upprymd för att märka att det var läskigt.
Mysigt var det, tack Fridis för att jag fick följa med, det var jättekul!
Vi kom hem igår morse, vid halv fem typ. Halvsov halva vägen hem, det var lite trångt i baksätet, men både jag och Marcus, som jag satt brevid, lyckades sova ganska bra tror jag. :P
Nästa år blir det cykling pån Gotland, eller hur Frida ? ;)


Så över till ett av mina stora intressen, shopping.
Kan ju inte säga att det blev så mycket shopping direkt, men jag köpte ett par vita lacoste- tygskor för ca 340 kr!  Fynd. Okej , jag har ett par vita keds redan, men dom är så jädrans skitiga. Så mina nya ska jag ha som inne skor, i skolan.
Plus två cd-skivor. Mando Diao - Ode to Ochrasy och Keane - Hope and Fears. Mysigt.
Jag måste köpa ett till CD- ställ! Det känns väldigt bra tycker jag, bort med nedladdning och köp cd-skivor. Är mycket roligare, och lagligt.




Min stolta cd- samling.


RSS 2.0