Måndag

Hejsan hopp!

Idag har det varit en slapp dag. Har bara haft en lektion. Som jag var på väg att komma försent till, eller det gjorde jag väl men det blev bara en minuts försening i stortsett.
Jag hade nämligen fått för mig att vi började 10.20, jo tjena. 10.05 skulle jag åka hemifrån, av händelse råkade jag titta på mitt schema, då upptäckte jag att vi började 10.15. Vilket gjorde att jag fick en smärre panikattack. Det tar ca. 9 minuter för mig att cykla till skolan, och jag började om 10. Jag slängde på mig ytterkläder panika rutn i huset, låste slängde mig på cyklen bara det tog 2 min. Jag cyklade som aldrig förr och 10.16 anledde jag till skolan. Sprang in i skolan och tog mig till franskan. Kom bara pyttelite försent. Dock var det en svettig och ofräsch Johanna som kom in klassrummet men thats life xD

Nu har jag varit hemma i några timmar och inte gjort så mycket direkt. Tvättat, ringt och bokat tid för klippning , fast det blev inget av det, för min frisör tog i inte imot mer kunder för till fället. Kanske ska klippa mig hos en annan. Får se.

Nu väntar jag på att Becci ska ringa mig så vi kan träffas och försöka göra lite av våra stora mängder med läxor. En stordel av våra lärare är i USA med 3:orna så schemat för de följande 2 veckorna är väldigt glest. Tyvärr har vi fått massa hemarbete. Blä.

Är en aning uttråkad, undra om jag ska vara tjatig och ringa Becci om hon kan skynda på sig lite.. Lyssnar just nu på   Paranoid med Black Sabbath. Mysig låt.

Ikväll ska jag träna också, på friskis. Ska bli skönt att få röra bort en del av allt onyttig skräpmat man proppat i sig i helgen :P


Nej nu ska jag leka stalker och ringa Becci.

Ciao !


Back on Track.

Hej Bloggen!!

Nu är det ca. 4 månader sen jag var aktiv, anledning? Jo jag vet inte, sommarn gick fort och jag har inte haft tid eller lust att blogga. Jag är för lat.
Så vad har hänt de senaste 4 månaderna? Slutade 9:an var en sak, sorligt var det allt.
I somras var jag också på peace and love , trevligt till tusen :) Dock var inte banden i min smak men det var en upplevelse i sig.
London har jag också varit i, och jag längtar tillbaka som en galning, det var så grymt trevligt.
Lite turer till stockholm. Grönan med Kristoffer var jättekul :)

Nu har jag börjat gymnasiet, en engelskspråkig samhälls- linje. Jag trivs grymt mycket,fått väldigt många nya kompisar, snälla allihopa. Klassen är jättemysig. 

Något mer som är värt att nämnas? Hm ja min klädstil har väl ändras igen. Jag tror att jag har ändras lite hela jag ,mognat kanske. Så kläderna går väl pararellt med hur man känner sig. Ett tag nu har jag fått ta väldigt många vuxna och jobbiga beslut så det känns som att lite av min barnsliga sida har försvunnit. Men på ett bra sätt. 
Igår så satte jag på mig lite kläder som jag gick runt i förut och ja det känndes inte som jag längre, det var jag då men nu jag som jag är. Jag har väl känt att jag behövde något nytt i mitt lilla liv, och nya kläder slår väl aldrig fel?

Så nu tycker jag att jag är redo för att börja blogga igen. Lämna jobbigheterna bakom mig och börja om lite på nytt.

Idag var jag och shoppa med mammsen :) Det blev en ny tröja från HM. Den är stickad, lång och gråblå. Med stoor polokrage.Nya mysiga svarta strumpbyxor och ett par mysiga grå långa benvärmare. Det blev en höstig outfit. Bild kanske kommer sen.


Tack och hej!

RSS 2.0